Rotterdam Engineering Industrie

Rombouts Kunststof Techniek B.V. is onze partner in het ontwikkelen van flexibele, duurzame en technisch hoogwaardige oplossingen. De toegevoegde waarde van deze partij ligt in het leveren van maatwerk en innovaties in de kunsstof techniek. 

Daar waar kunststof en transportleidingsystemen elkaar raken wordt deze specifieke kennis met elkaar gedeeld en aangevuld. Rotterdam Engineering onderbouwt de oplossingen van Rombouts Kunststof Techniek B.V. met hoogwaardige innovatieve, uitvoering- en beheerstechnisch acceptabele oplossingen. Hier komt de praktijk van kunststof en de techniek en kennis over transportleidingsystemen samen. Met deze aanpak wordt de basis gelegd voor vernieuwing en veranderingen in de wereld van de transportleidingsystemen.

Terug naar projecten

IN Rombouts 580Klant: Rombouts Kunststof Techniek B.V.
Regio: Pont Sainte Maxence, Frankrijk
Periode: 2015

Voor Rombouts Kunststof Techniek B.V. heeft Rotterdam Engineering gedetaileerde slijtageberekeningen voor PUPP-spacers uitgevoerd. Dit nieuwe type kunststof spacers dient ter bescherming van transportleidingen tijdens het intrekken in een mantelbuis. Door middel van FEMAP berekeningen is aangetoont dat de slijtage van de spacers binnen acceptabele marges blijft. Op deze wijze kan op voorhand worden aangetoond dat de transportleidingen niet beschadigen tijdens intrekoperaties.